Friday, November 9, 2012

Inspirational: Despre ornamente de craciun in 2012


Cu totii cautam inspiratie cand vine vorba de decoratiuni de hartie, de bijuterii de tot felul, de tablouri, de tehnici si materiale. Pentru mine e important sa stiu cam care sunt trendurile in decoratiunile de Craciun (culori, materiale, forme, modele etc). Nu integrez tot ce citesc si vad in decoratiunile de hartie pe care le fac, dar e un inceput bun, cand nu prea am inspiratie. 


Fie ca te pregatesti sa iti impodobesti bradutul si nu stii ce decoratiuni sunt in trend, sau vrei sa faci ornamente de craciun din hartie, sticla, materiale textile etc, iata care sunt principalele trenduri pentru podoabele de bradut in 2012:


Dantela
 Anul acesta dantela a fost unul din cele mai in voga materiale. Delicat, regal si superb, dantela a fost prezenta pe toate podiumurile de moda, de la rochii de mireasa, rochii de seara, pantofi si genti, la bijuterii, accesorii de par si curele. Designerii de decoratiuni au preluat trendul si ramane valabil si pentru Craciunul 2012.
 Mov
 Toate nuantele de mov, ametist, lila, violet etc au fost atractia anului in evening wear, moda pentru mirese, accesorii si bijuterii de tot felul. Cand vine vorba de decoratiuni, movul este o alegere geniala daca vrei un decor care sa inspire eleganta si creativitate. Decoratiunile de Craciun mov inchis/intens vor arata superb intr-un brad alb.
Handmade
 Se poarta din ce in ce mai mult decoratiunile de Craciun de tip handmade. Fie ca vorbim de ornamente pentru bradul de Craciun sau lucrusoare dragute de impodobit casa si biroul, tot ce e handmade e in trend. Noi ne-am pregatit cu ornamente de craciun quilling, din hartie de pus in brad, pe frigider si pe birou. Am pregatit si o lista de ornamente de craciun care ni s-au parut geniale. Enjoy!

Circul Magic
brazi quilling


Decoratiuni din fetru de Craciun

Decoratiuni de Craciun impletite

Coronita de Craciun textila


Braduti de craciun textili



Braduti de craciun din crengute de salcie




Amanda Carestio
Braduti de craciun din fetru cu ciupercute si animalute

Decoratiuni de craciun in forma de mere cu inimioare din fetru


Vintage Pattern Place (Etsy)

Globuri din lana



Coronita

Ghinde crosetate



Pisicute de atarnat in brad

Reni din fetru de atarnat in brad



Etichete de Craciun pentru cadouri


Decoratiuni pentru desertul de Craciun

 Cutiute bradut pentru cadouri de Craciun



ramonaignat
Felicitare de Craciun


Thalia
 Farfurie de sticla decoupage





No comments:

Post a Comment